Continua el XXIX Festival de la Costera a l’Auditori Vicent Tortosa de la LLosa de Ranes

Aquest cap de setmana continuen les audicions de les Bandes que participen en la 3ª jornada del Festival i que tindrà lloc dissabte, i també les participants en la 4ª i última jornada de l’edició de 2013 que se celebra a l’Auditori Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

Entre dissabte i diumenge tindràn lloc la 3ª i 4ª jornada del Festival. A les 17’00H passacarrer des de la Plaça de la Glorieta fins l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa. Les bandes seran rebudes per les autoritats i a cada bandera s’imposarà un corbatí en record de la participació en el XXIX Festival Comarcal. A continuació inici del festival.

 

CARTELL (424x640)

  • Notícies relacionades:
Conclou la segona jornada del Festival Comarcal
Entrevista concedida pel nostre president J. Javier Carreres al setmanari d’informació comarcal L’Informador
Bon inici del Festival Comarcal

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: