Bon inici del Festival Comarcal

Ahir de vesprada, els carrers i l’Auditori de la Llosa de Ranes s’omplien de música de banda. En aquesta primera jornada participaren lASSOCIACIÓ MUSICAL CANALENSE, la SOCIETAT MUSICAL “LA CONSTANCIA” DE MOIXENT, la UNIÓ PROTECTORA MUSICAL DE VALLADA, la UNIÓ MUSICAL “SANTA CECÍLIA” DE CANALS i la SOCIETAT MUSICAL “LIRA FONTIGUERENSE” DE LA FONT DE LA FIGUERA

La primera jornada del Festival Comarcal va transcórrer com estava prevista, puntualitat en la eixida de la cercavila i poca demora de temps en la preparació i col · locació de cadascuna de les bandes sobre l’escenari. Les actuacions s’iniciaven despres d’unes breus paraules del President de la Societat Musical amfitriona, del President Comarcal i de l’alcalde de la Llosa de Ranes. A l’Auditori es va poder escoltar bona música de banda interpretada per cinc de les 19 Bandes de Música de la Costera que passaran en les següents jornades per aquest Auditori.

Huí diumenge tindrà lloc la 2ª jornada del Festival. A les 17’00H passacarrer des de la Plaça de la Glorieta fins l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa. Les bandes seran rebudes per les autoritats i a cada bandera s’imposarà un corbatí en record de la participació en el XXIX Festival Comarcal. A continuació inici del festival amb el següent programa:  Actuacions 2ª Jornada-diumenge 29/09

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s