Conclou la segona jornada del Festival Comarcal

Conclou la segona jornada del Festival Comarcal, però els convidem a assistir a les dos jornades que queden i que tindran lloc el proper cap de setmana a l’Auditori de la Llosa de Ranes.
 
La jornada de avuí diumenge conclou amb la participació de la UNIÓ MUSICAL DE LLANERA DE RANES, la UNIÓ MUSICAL DE MONTESA, la UNIÓ MUSICAL “SAN DIEGO” DE LLOC NOU D´EN FENOLLET, la SOCIETAT MUSICAL “SANTA CECÍLIA” DE LA GRANJA DE LA COSTERA, la UNIÓ MUSICAL DE NOVETLÈ i la UNIÓ MUSICAL “VALLADINA”.
 
A les 17:45 començava a actuar la primera Banda a l’Auditori.
Minuts despres d’arribar l’ultima Banda que desfiliva aquesta vesprada, han començat les audicions de totes les Bandes participants. Bona música de banda interpretada per sis de les 19 Bandes de Música de la Costera que finalment passaran en les següents jornades per aquest Auditori.

 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: