El Festival Comarcal es reprenia amb l’actuació de les Bandes participants en la 3a jornada

Aquest cap de setmana es reprenien les audicions de les Bandes participants en la 3ª jornada del Festival i que va tindre lloc ahir dissabte a l’Auditori Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes.

La 3ª jornada començava a  les 17’00h amb el passacarrer des de la Plaça de la Glorieta fins l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa. Les bandes van ser rebudes per les autoritats i a cada bandera se li va imposar un corbatí en record de la participació en el XXIX Festival Comarcal.  A continuació s’iniciven les audicions del festival a l’interior de l’Auditori.

Les Bandes participants en aquesta jornada van estar les següents: UNIÓ MUSICAL “SANTA CECÍLIA” DE BARXETA, UNIÓ MUSICAL DE ROTGLÀ I CORBERÀ, SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE L´ALCUDIA DE CRESPINS i SOCIETAT MUSICAL DE SELLENT.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: