L’Auditori de Castelló serà l’escenari del tercer i últim concert commemoratiu del dia de la música valenciana 2012

El proper diumenge 13 de maig  la Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes actuarà en l’Auditori de Castelló. Aquest serà l’ultim dels tres concerts que conformen el cicle de commemoracions del Dia de la Música Valenciana. Com en els anteriors, l’hora d’inici serà a les 11:30h.

Avuí, diumenge 6 de maig,  la nostra banda ha actuat en l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), un lloc excepcional, una sala de concerts amb una acústica excel·lent. En aquesta ocasió també ens han  acompanyant un gran nombre de familiars, amics, socis i seguidors que han volgut estar amb nosaltres per escoltar el concert que les quatre bandes participants han oferit aquest matí. Esperem que ens acompanyen també el proper diumenge 13 de maig a Castelló.

Novament, gràcies a tots ells per acompanyar-nos.

També, recordar-vos, que el dia d’abans ( el dissabte 12 ), tindrà lloc el…
CONCERT 91 ANIVERSARI FUNDACIONAL DE LA SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES
  • DISSABTE 12,  a les 20:00 h, a l’auditori
El proper dissabte, 12 de maig de 2012 a les 20:00 i a l’auditori Mestre Vicent Tortosa, celebrarem el 91 aniversari fundacional de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, amb un Concert Extraordinari, en el que comptarem amb la participació de la CIUM de Genovés.

I seguint amb el diumenge 13, tercer concert programat per l’IVM (en el qual es conmemmora l’aprovació de la Llei de la Música Valenciana del 1998).

Auditori de Castelló

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

El concert com ja sabeu, estarà a càrrec de les Societats Musicals guanyadores en el XXXIII Certamen de Bandes de música de la Comunitat Valenciana.

Quarta Secció. Societat Instructiva Musical Romanense de la Romana (Alacant).
Tercera Secció. Agrupació Artístic Musical Santa Bàrbara de Piles (València).
Segona Secció. Societat Musical de La Llosa de Ranes (València).
Primera Secció. Banda Simfònica L’Artesana de Catarroja (València)

PROGRAMA DEL CONCERT

La Societat Instructiva Musical Romanense de la Romana estarà dirigida per Eloy Lorente, interpretarà el pasdoble La Romana, d’Amando Blanquer, i El follet d’Espanya, d’Antonio Ferriz Muñoz. A continuació, David Pont dirigirà l’Agrupació Artístic Musical Santa Bàrbara de Piles al pasdoble Mari Ángeles González, de Rafael Talens, i Libertadores, d’Óscar Navarro.

El concert continuarà amb l’actuació de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, interpretant el pasdoble Rubores, de Pascual Marquina, i L’Orinoco il · lustrat, d’Enrique Hernandis, amb el seu director Francisco José Sánchez Roca. I per finalitzar el concert la Banda Simfònica L’Artesana de Catarroja, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo, interpretarà Divertiment, de Francisco Arturo Bort Ramón, Tocata en do major i Batalla imperial, del compositor valencià Juan Cabanilles-orquestrada per José Ferriz-, amb motiu del tercer centenari de la seva mort i  l’Himne de la Comunitat Valenciana del mestre Serrano.

Descarrega el programa complet

 
Notícies relacionades
 

El diumenge 6 de maig actuem en el ADDA

Reportatge fotogràfic del concert a l’auditori de les arts, 29d’abril2012

Primer concert commemoratiu del Dia de la Música Valenciana a l’auditori del Palau de les Arts

Auditoris per als concerts del Dia de la Música 2012

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: