DES DE L’EMME AL CENTENARI

Tenir la gran sort de poder ser partícips i viure el centenari d’una societat com aquesta no passa tots els anys. Podem ser músics actius o passius i estar involucrats en diferents graus, però a tots nosaltres ens uneix LA MÚSICA. Eixa MÚSICA que comencem a estudiar en la nostra escola.

Després de la pandèmia, aquest és el primer curs que comencem amb la “normalitat” que tots/es coneixíem. Han sigut anys en els quals no hem pogut gaudir al màxim de totes les activitats que s’organitzaven, però també ens ha aportat noves visions i noves rutines que hem adoptat.
Volem destacar l’experiència de la nostra banda infantil, que a final del curs passat i al començament d’aquest, va realitzar una campanya d’intercanvis musicals amb la banda de Foios i Énova. La veritat que ha sigut una experiència magnífica per a menuts i grans, que esperem continuar durant aquest curs.
Aquest curs 2022-2023, per fi, també tornem a tindre la nostra estimada setmana cultural de Santa Cecília, pensada perquè tota la comunitat educativa siga partícip de tot el treball que realitzem diàriament, així com també de tenir temps d’esbarjo per fer música d’altres formes. Alhora, continuem preparant el concert de Nadal que organitzem tots els anys, i que cada any preparem amb més entusiame, intentant crear situacions d’aprenentatge molt difícils d’oblidar.

Quan un pare/mare, tutor/a decideix matricular un xiquet/a a l’escola de música, ha de ser conscient que no és sols acompanyar-lo i recollir-lo, sinó que està participant d’una educació que engloba totes les competències educatives que ens marquen els decrets actuals. A més a més, s’educa en el compromís d’una societat, en l’organització, en el companyonia, en el valor de l’amistat, i en el gran valor de la cooperació, perquè quan es treballa conjuntament amb altres persones, s’aconsegueixen reptes impensables d’aconseguir i ben satisfactoris. La motivació que aconseguim és indescriptible.

D’altra banda, també cal destacar que encara que estem celebrant el centenari amb molta alegria, aquesta és una Santa Cecília agredolça. No volem dir adéu a dos grans persones que formen part dels pilars fonamentals de la societat, encara que sabem que en aquesta vida tot són cicles que s’enceten i s’acaben. He tingut la gran sort de conéixer “al presi” des que forme part de la banda i a Rafa des de la primera reunió on li vam proposar que siguera el nostre director. José Javier, Rafa, gràcies per fer tot el treball que heu fet en la banda i en l’escola, gràcies per haver-me elegit, junt amb Darío i Juanma, per encapçalar l’escola de música que tant emplena. Tenim una grandíssima sort de gaudir de les instal•lacions que tenim, de tots els concerts, audicions, activitats i detalls que tingueu i que heu treballat dia a dia perquè tot funcionara correctament.

Aprofite també per felicitar tot el claustre de l’EMME. Companys i companyes, és molt gratificant veure i viure com treballeu perquè tot el nostre alumnat gaudisca de vindre a aprendre MÚSICA i tots els valors que l’acompanyen.

Visca la Societat Musical de la Llosa de Ranes i Visca l’Escola de Música Miguel Esparza de la Llosa de Ranes!

Ana Pascual Revert
Directora de l’Escola de Música Miguel Esparza

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: