AGRAÏMENT DELS NOUS MÚSICS

Per fi ha arribat el moment tan esperat. Aquest 3 de desembre de 2022 passarem a formar part d’aquesta gran família, la nostra Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Que llunyans queden aquells inicis, a jardí musical, però que igual que avuí, estaven plens d’il·lusió i de gran emoció. Cada dia que anàvem a classe ens divertíem, compartíem i ens fèiem més amics, però sobre tot ens formàvem i apreníem música.

De tant en tant, recordem les moltíssimes anècdotes que ens han acompanyat en aquest recorregut musical:
La por i les rises que ens feia el fantasma del piano d’Anna a les classes de llenguatge musical.
Els preparatius, que tant van costar a Itzíar, del famós ballet Jerusalema, i que com sempre, tan perfecte, meravellós i genial ens va eixir.
L’humor i diversió de les classes de cor amb Juanjo o Jose, però sempre amb bona entonació.
I què nostàlgia d’aquelles provetes dels dijous en les que Nacho ens amenitzava, però que a la fi ens van ajudar en la consecució del nostre objectiu.
Eixos divertidíssims jocs de Jaume, com El pueblo, que no sabem d’on els treia, però que ens feien disfrutar molt de les jornades de piano, instrument que tots practicàvem.

A més del piano hem triat el nostre instrument per a la banda: el clarinet, la trompa i la percussió, que Jose, Saül i Jaume tan bé ens han ensenyat. I que hem aprés a compartir amb totes les nostres companyes i companys de banda gràcies a Dario i Rafa.

Gràcies a tots vosaltres, els i les mestres, que heu aconseguit que desenvolupem la nostra estima per la música.

I com no, moltes gràcies a les nostres famílies, pels seus ànims i tot el que han fet per nosaltres.

Josep, Giovanna, Marc i Àlvaro


Els nous músics de la Societat Musical de La Llosa de Ranes

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: