Concert del Centenari: Ferran Josep Miralles i Martínez

Dissabte 9 d’abril a les 19h a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa Terol


FERRAN JOSEP MIRALLES I MARTÍNEZ Director de la Stat Musical els anys 1987 a 1995 i 1999 a 2002.

ANIVERSARI SMLLOSADERANES

És l’any 1987 quan rebo una invitació de Cristòfol Climent i Federico Esteve en què estaven buscant director per a la Banda de la Llosa. Jo estava de director a Llanera i el Genovés. D’aquesta reunió va sorgir un projecte en què em vaig veure molt il·lusionat per molts motius; és la banda del poble on jo he nascut, la confiança i la il·lusió de començar de zero musicalment i construir les bases d’una escola i banda de música actualitzada i amb vista a un futur ple de grans expectatives musicals, era al que jo aspirava llavors com a professional de la música,amb plena llibertat i suport per realitzar aquest projecte em van decidir emprendre aquest camí musical.

Del 1987 al 1995 va ser un camí ple d’una enorme feina, el 1995 s’interromp la nostra relació laboral i és el 1999 fins al 2001 quan el tornem a reprendre, vam assajar tres dies a la setmana, cosa que cap banda de llavors ho feia, fins i tot ara tampoc, el 1988 neix la Banda Juvenil, tot això contribueix a un treball d’excel·lència musical on la Banda i jo aconseguim que el treball sigui molt més fluid i amb menys esforç i temps s’aconseguia assolir els objectius musicals programats. La participació als Certàmens:Internacional de València,Diputació de València,Cullera,Ciutat de Requena,Certamen Nacional de Múrcia, des de 1991 va començar a ser una cosa habitual,això va incrementar el nivell musical de la Banda,fet que jo desitjava,i al mateix temps La Banda es va donar a conèixer al món de les Bandes de Música amateurs.

Gràcies a això vam fer concerts fora de la Comunitat Valenciana, Melide (Galicia) i també a Europa, Innsbruck. Encara avui dia escolto els enregistraments a la Fonoteca Virtual del CIBM València i gaudeixo escoltant les versions de la Banda en aquest Certamen.

Sincerament, tot el que he donat musicalment a La Banda de la Llosa de Ranes se m’ha tornat per mil. La meva més sincera felicitació i gratitud a tots els músics i membres de la junta directiva pels meus anys al capdavant de l’Escola, Banda Juvenil i Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes i moltes felicitats al 100 Aniversari.

Ferran Josep Miralles i Martínez

SUB-DIRECTOR S.M. “La Primitiva Setabense” de Xativa desde 1980.
DIRECTOR Coral Veus Blanques” Sant Feliu “de Xativa de 1983- 1988.
SUB-DIRECTOR Coral Polifónica” Sant Feliu “de Xativa de 1983- 1985.
DIRECTOR S.U.M. “ Llanera de Ranes”.1983-1990.
DIRECTOR A.M.” Canalense” Canals . 1984-1985.
DIRECTOR U.M.” Genovense” Genoves .1985-1989.
DIRECTOR S.M. “Sumacarcer” Valle de Carcer. 1986-1987.
DIRECTOR S.M.” Santa Cecilia” Bellreguard 1995-1998. DIRECTOR S.M. Llosa de Ranes de 1987- 1995 y 1999-2002.
DIRECTOR Sociedad Filarmónica “Nueva Artística” de Anna 1987- 2001.
DIRECTOR S.M.” L’Entusiasta Benifairó de la Valldigna 2000-2002
DIRECTOR S.U.M.”Alqueriense” Alquerías del Niño Perdido-2002- 2004.

LICENCIATURA en direcció de Banda per la Royal Schools of Music (ABRSM) de Londres. 2017

DIRECTOR del Cor i Orquestra del Ateneu Musical Schola Cantorum de La Vall D´Uixó en la representaçio de la Sarsuela “El Huésped del mesón del Sevillano” 2020.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: