UN CURS MOLT ESPECIAL

Novembre, és sinònim de Santa Cecília, és el mes més esperat per a totes les persones que formem part d’aquesta gran família. I enguany, aquestes setmanes seran més especials encara, si és possible.

Durant el curs passat, a causa de la COVID-19 no vam poder fer cap activitat presencial on l’alumnat de la nostra escola, aquelles i aquells que són la base del creixement de la banda del nostre poble, participara activament. Doncs bé, tot això va començar a canviar des del moment en què el claustre vam decidir tornar a realitzar les audicions d’aula durant la setmana de Santa Cecília i quan el nostre director de la banda, Rafa Grau, ens va proposar que la Coral de l’Escola de Música Miquel Esparza formara part del concert de Santa Cecília. Aquest és un fet històric, ja que és la primera vegada en cent anys, en què participarà el cor de veus blanques, i si aquest concert és especial per a nosaltres, si unim la banda amb l’escola, encara ho serà més.

A més, el fet de poder dur a terme les diferents activitats complementàries a les classes i estudis musicals, és una motivació per a totes i tots. Només cal veure la cara d’il·lusió que fan a les aules quan parlem d’aquestos dies, l’emoció i les ganes que tenen perquè arribe el moment tan esperat i l’esforç que realitzen perquè el resultat siga el que volen aconseguir.
Tots aquests sentiments no els podrien sentir ni assaborir si no tingueren unes i uns referents a l’escola, on els poden veure i aprendre. Volem donar les gràcies a tot el professorat i també a totes les famílies que ens han acompanyat durant aquestos llargs mesos, adaptant-se a totes les situacions que ens han anat apareixent en aquesta nova normalitat.
Ara sols ens queda gaudir d’aquestes experiències i guardar-les en el record perquè perduren en la memòria del nostre alumnat.

Ana Pascual Revert

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: