Santa Cecília 2021

La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà aquest dissabte 27 de novembre, el concert de Santa Cecília. L’acte tindrà lloc a partir de les 17’00 hores en l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes.

En el concert en primer lloc es presentarà als nous alumnes que s’inicien amb l’instrument a l’Escola de Música Miquel Esparza i a continuació els nous músics que entraran a formar part de l’agrupació: Ayelén Muné Vidal (flauta), Guillem Mateu Pavía (flauta), Júlia Giner Tortosa (clarinet), Benjamín López Rios (clarinet), Candela Agustí Altaba (trompa), Daniela Ramón Revert (trompeta), Carla Gallego Tormo (trompeta) Diego Gallardo Ramón (trompeta), Saül Payá Rubio (trompeta), Marc Hernández Fayos (trombó), Joel Heredia Mena (tuba), Sergi Llopis Císcar (percussió), Izan Climent Lorente (percussió) i Josep Giner Fuentes (percussió) .

La banda, baix la batuta del mestre En Rafa Grau Vilar oferirà a la primera part el preludi de l’acte primer de La Traviata de G. Verdi i el Concert per a fagot i orquestra en Fa Major Op 75 de Carl Maria Von Weber (transcripció per a banda d’Iñaki Urkizu) que interpretarà Miquel Huerta Lledó, músic de la banda que està cursant actualment els seus estudis al Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València. Després del descans es presentarà als nous alumnes que s’inicien amb l’instrument en l’Escola de Música «Miquel Esparza» i a continuació els nous membres que passen a formar part de la nostra banda. Ja a la segona part els assistents podran escoltar música del compositor David Rivas Domínguez, natural de Toro (Zamora) qui estarà present al concert i serà convidat a dirigir el seu PAPÁSodoble. A continuació, i novament baix la batuta del mestre Rafa Grau Vilar la banda interpretarà La Ruta del Cid, poema simfònic medieval per a banda i ¡De Fábula!, una fantasia infantil per a banda i cor per a la qual la banda contarà amb la col·laboració dels alumnes de Cor de la seua Escola de Música que han estat preparant l’actuació les darreres setmanes amb el seu professor José Tomàs Estrela.

Després de no poder oferir el Concert de Santa Cecília del passat any 2020 a conseqüència de la pandèmia, els músics i el mestre director han realitzat un gran treball en el darrer mes i mig per oferir aquest magnífic concert amb el desig que el públic assistent gaudisca d’una vesprada de bona música.

Els actes de Santa Cecília van començar amb les audicions d’aula dels alumnes de l’Escola de Música. El dissabte 20 de novembre es va fer l’esmorzar, una sessió de «zumba», el partit de futbet al Pavelló Poliesportiu Municipal i un dinar de “Torrà”. El diumenge, 21 de novembre, la banda va recollir als nous músics en el seu domicili i van assistir a la tradicional missa en honor a Santa Cecília, la seua patrona. El dia va acabar amb un dinar de germanor al local social de la Societat Musical. La festa finalitzarà avui dissabte 27 amb el concert extraordinari i un sopar dels músics.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: