Novembre, aroma a Santa Cecília

Il·lusió, nerviosisme, entusiasme són algunes de les emocions que sentim els músics quan aplega la nostra festivitat. Aquest any ho notem amb més intensitat que mai, ja que a causa de la pandèmia l’edició passada no es va poder celebrar. La Covid ens ha modificat la vida en molts aspectes, però no ha pogut transformar la força de la música. Aquesta és molt poderosa, és l’idioma de la nostra ànima, és una expressió bàsica de l’ésser humà que va directament al nostre cor sense importar allò que t’envolta. Totes i tots necessitem aquest meravellós poder per alçar-nos amb més força que mai i seguir gaudint d’aquesta vida modificada.


Amb la visió i l’objectiu de transmetre aquest impuls ple d’emocions, els músics de la Societat Musical de La Llosa de Ranes estem preparant un concert de Santa Cecília, el qual tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a l’auditori municipal, on podrem gaudir de l’alegria que transmet la nostra Coral de xiquetes i xiquets de l’Escola de Música Miguel Esparza i que dirigeix de forma magistral el nostre company José Tomàs. A més a més, de la mà del magnífic i jove fagotista Miquel Huerta, tindrem l’oportunitat d’assaborir la música del gran Carl Maria von Weber amb la interpretació del seu Concert per a Fagot op. 75 en Fa Major. Però, sense cap dubte, el moment clau del nostre concert i de la nostra festivitat serà poder donar la benvinguda als nous músics de la banda simfònica.

Izan, Josep, Sergi, Daniela, Saül, Diego, Carla, Marc, Joel, Candela, Júlia, Benjamín, Ayelén i Guillem afronten una vida al davant desbordada d’opcions, plena de camins que hauran d’elegir i experimentar, i ho faran amb la tranquil·litat d’haver sensibilitzat el camí de les seues emocions, connectant amb la seua ànima i explorant el seu cor. Enhorabona a tots ells i a les seues famílies per posar rumb a la MÚSICA! I gràcies per confiar i per unir-se a aquesta centenària societat musical que ens fa a tots i totes sentir-la intensament al nostre interior.

Salut i Música

Bona Festivitat de Santa Cecília

Rafa Grau

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: