PREMIS 9 D’OCTUBRE 2021

El dissabte 9 d’octubre de 2021 es va celebrar a l’Auditori Mestre En Vicent Tortosa Terol l’acte de lliurament dels premis que cada any entrega l’Ajuntament de La Llosa de Ranes a les persones o entitats de la localitat que han aconseguit èxits acadèmics, esportius, culturals… 

Aquest any i coincidint amb el Centenari de la nostra entitat, l’Ajuntament va decidir premiar a la nostra Societat Musical per la seua importància al llarg de tot este temps en la nostra localitat a nivell educatiu, social, cultural i musical.  Abans de fer l’entrega del premi es va projectar un vídeo de uns 4 minuts amb les imatges més representatives d’estos cent anys. Davant la importància del premi a tota una trajectòria, es va invitar a l’acte als anteriors presidents de l’associació. Desiderio Contreras, Andrés Gamazo i Federico Esteve van pujar a l’escenari junt a l’actual president José Javier Carreres i van rebre de mans de l’alcalde N’Evarist Aznar Teruel el reconeixement de l’Ajuntament i del poble de La Llosa de Ranes.

Va ser un acte molt emotiu i de gran importància en la història de la Societat Musical, la qual té previst celebrar els actes del seu centenari al llarg del proper any 2022.

Des de la Societat Musical volem agrair a l’Ajuntament de La Llosa de Ranes la concessió d’aquest premi tan important per a la nostra entitat en un any tan especial.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: