REPRENEM LA NOSTRA ACTIVITAT!

En l’any del nostre Centenari, amb molta il·lusió, la banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes començarà la seua activitat a partir de demà 13 d’abril. Ho farem amb molta precaució perquè encara no ens ha deixat la pandèmia.

Es per això, que hem programat primerament assajos parcials a l’Auditori on podrem treballar en xicotets grups respectant la distància de seguretat, a més, deixarem  les portes laterals que donen a l’escenari obertes per tal que hi haja una bona ventilació. Així, també realitzarem assajos generals però aquestos els farem a la pista del poliesportiu.

Hem demanat autorització a l’Ajuntament i hem traslladat tot el material necessari per a poder treballar en un lloc gran i obert que ens premetrà guardar la distància de seguretat entre els músics a més de poder gaudir de la música per trobar-nos a l’exterior amb una bona ventilació. La programació dels assajos es farà setmanalment i s’informarà cada diumenge nit o dilluns pel matí a primera hora ja que haurem de tindre en compte la meteorologia per planificar els assajos a l’aire lliure. Per esta primera setmana els assajos programats son els següents:

  • DIMARTS 13 abril de 20 a 21’30h.  ASSAIG DE METALL. (Auditori)
  • DIJOUS 15 abril de 20 a 21’30h. ASSAIG DE PERCUSSIÓ (Auditori)
  • DIVENDRES 16 abril de 20 a 21’30h. ASSAIG DE CLARINETS I SAXÒFONS (Auditori)

Des de la Societat Musical animem a tots els músics a assistir i participar en tots els assajos ja que tenim per davant el gran repte de preparar concerts i  actes per commemorar el nostre Centenari!

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: