“Un instrument ben cuidat, és per a tota la vida”

En l’any del Centenari de la Societat Musical, i tenint en compte la situació en la que ens trobem, la Fundació Sanganxa, la Societat Musical i l’Ajuntament de La Llosa de Ranes han preparat un Taller on-line gratuït per als músics de la banda i els educands de l’Escola de Música “Miquel Esparza”. 

Els instruments musicals són a banda de costosos, delicats. És per això que és important tenir cura d’ells perquè ens duren molts anys, i  a més a més,  ens permeten gaudir d’ells amb les màximes prestacions.

És important tindre l’instrument en bones condicions per:

  • Evitar infeccions que poden produir les bateries. Pot ser un focus de malalties al trobar aquestes un habitat perfecte per a la seua proliferació (humitat, falta de ventilació al tenir l’instrument dins l’estoig….)
  • Si no funciona correctament, pot fer que agafes vicis i posicions incorrectes a l’hora de tocar.
  • Si l’instrument funciona correctament, podràs gaudir molt més amb ell, que a la fi d’això es tracta.

Encara que els fabricants d’instruments recomanen com a mínim una vegada a l’any fer una bona neteja, revisió i ajust per part d’un taller especialitzat, hi ha manteniments rutinaris que deurem fer nosaltres a casa.

En aquestes sessions on-line volem donar-te uns consells perquè pugues fer tú mateix aquest tipus de manteniment i neteja a l’instrument des de ta casa. 

T’esperem cada vesprada, a partir de les 19:00h per gaudir i aprendre com tenir l’instrument en òptimes condicions. 

Dilluns 15 Dimarts 16Dijous 18Divendres 19
Tubes/BombardinsFlautaSaxoÒboes
Dilluns 22Dimarts 23Dijous 25Divendres 26
TrombonsTrompetesClarinetsTrompes

Aquesta activitat, emmarcada dintre de la celebració del Centenari de la nostra Societat Musical, està patrocinada per la Fundació Sanganxa i L’Ajuntament de La Llosa de Ranes i anirà a  càrrec del nostre company Dimas Garro (fiscorn), cap del Taller Sanganxa, tècnic especialitzat en instruments de vent amb més de 20 anys d’experiència en el sector i amb la capacitació oficial de Yamaha Corporation Group. 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: