I Curs de Direcció de Banda a La Llosa de Ranes

Del 26 al 30 de juliol d’este any 2021

L’objectiu principal del curs es oferir una formació integral i de qualitat a tots els directors inscrits. El professor principal i coordinador del curs serà el mestre Jose Enrique Martínez Esteve, professor de direcció de l’Escola Internacional de Direcció i Composició “Tutti”.

S’impartirà en cinc jornades en les quals es combinaran classes teòriques, tècnica de direcció, estudi de la partitura, la personalitat del director, tècniques d’assaig i de programació amb diferents classes magistrals: “Del pentagrama a la batuta” Andrés Valero Castells, “El procés compositiu” Saül Gómez Soler, “La trompeta i el vent metall” Raúl Junquera, “La muerte roja” Josep Ros i “Factors psicològics del director del segle XXI” Guillermo Dalia.

Les classes pràctiques es realitzaran tots els dies de 22’00 a 0’30h amb la banda de la Unió Musical Santa Cecília de Canals i la nostra Societat Musical de La Llosa de Ranes. Als assajos, l’alumnat practicarà amb la nostra banda «El Camino» pasdoble de Josep Vicent Egea, «El Racó de l’Or» de Saül Gómez i la «Sinfonía Nobilissima» de Robert Jaguer.

L’activitat es una gran oportunitat de formació per als nostres músics i professors de la banda que poden assistir en qualitat d’alumne actiu o d’oient a tot el curs o a les diferents classes magistrals segons el seu interés.

La Fundació Sanganxa, la Societat Musical i l’Ajuntament de La Llosa de Ranes s’uneixen novament després de la pandèmia per oferir una nova activitat musical al nostre poble. 

Podeu trobar tota la informació detallada a la web: https://tuttimartinez.com/escuela-verano/

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: