A gaudir amb la música!

I per fi arriba el gran moment, eixa setmana que totes i tots els músics estem esperant: la setmana de Santa Cecília.


Quan ens pregunten què és per a nosaltres la música, molts de nosaltres podem dir que és la nostra segona família. Per mitjà d’ella ens unim amb persones de totes les edats sense que aquest factor siga important. Tots som companys, companys que s’ajuden, que s’animen a continuar gaudint d’experiències musicals, i sobretot, conviuen per mantindre una gran societat.


Certament, tenim una gran societat, i com diu la metàfora de l’iceberg, aquest col·lectiu és perceptible als ulls de totes les persones quan realitzem els diferents actes, però la part més important és que la base de la nostra banda està formada per les i els alumnes de l’escola, els quals són el suport fonamental de l’iceberg, i que en pocs anys passaran a formar part d’aquest col·lectiu. Sense ells, no hi hauria futur.


És per això que des de l’escola intentem transmetre aquests valors d’unió, i potenciar-los durant aquests dies per mitjà de les diferents activitats que hem preparat per a la Setmana cultural: concurs de dibuix, audicions d’aula, cinema, jocs musicals i pintura musical acompanyats de la banda jove. Cadascuna de les activitats programades estan plantejades i organitzades amb molt d’entusiasme, i ens agradaria que tots els nostres alumnes junt amb les seues famílies siguen partícips d’aquestes experiències.

És hora de gaudir menuts i grans de la nostra festivitat! Endavant!

Ana Pascual Revert