Tots formem un perfecte engranatge

Finalitzant un 2019 intens i ple d’activitats musicals, ens queda celebrar la festa en honor a la nostra patrona Santa Cecília. Audicions, jocs, cinema, xocolatada, concert de la banda jove amb taller de pintura, dinars de germanor, concert extraordinari… Un gran nombre d’actes fan que passem uns dies de convivència units per allò que compartim, la Música.

Un dels esdeveniments més importants per a una Stat Musical, és la incorporació dels nous músics a la seua banda simfònica. En primer lloc perquè garantitza la continuïtat de l’associació assegurant el relleu generacional i en segon lloc perquè ve a confirmar que el professorat de l’Escola de Música “Miquel Esparza” està fent un gran treball de formació amb els xiquets i xiquetes del nostre poble. Així, este any donem la benvinguda a onze nous músics que de forma oficial passaran a ser membres de la banda simfònica:

Blanca Aparicio Pla (oboè), Carmen Martínez Ballester (oboè), Mireia Aznar Sanfèlix (flauta), Martina Pascual Revert (flauta), Vicent Tormo Aznar (flauta) Claudia Martínez Feo (flauta), Claudia Conca Roselló (clarinet), Mireia Boscà Miñana (saxòfon), Vega Benet Zorraquino (trompa), Alfred Cucarella Pereira (trompeta) i Albert Cucarella Pereira (trompeta).

A tots ells i a les seues famílies vos felicitem pel treball i l’esforç que heu realitzat durant molts anys. Ser músic és disposar d’una habilitat i una sensibilitat que no tots poden tindre, la qual no es fruit d’un sol dia sinò de temps de constància i dedicació per part dels alumnes, a més de paciència i molta mà esquerra per part dels pares.

Este any també celebrarem un aniversari molt important. S’acompleixen 10 anys de la inauguració oficial del nostre nou local social. No es un simple local, és un somni fet realitat després de moltes dificultats trobades pel camí però que amb unió i treball en equip (Ajuntament-Stat Musical) vam aconseguir una gran seu que ens permet fer quasi totes les activitats que la nostra Stat necessita per continuar escrivint la seua història.

I en eixa història vull destacar a tots els músics que esteu en la Stat els darreres anys. Especialment la vostra sensibilitat i comprensió en moments de dificultat econòmica, que tot i passar 10 anys seguim tenint com qualsevol associació sense ànim de lucre. En un moment en que la societat s’ha tornat materialista i solament la part econòmica o l’interés prima per davant de tot, valore moltíssim el compromís de tots aquells que llevant-vos temps de la família, estudis, aficions, etc. feu tot el possible per aportar tot el que podeu perquè la Societat continue fent música, complint els seus compromissos i perdurant en el temps. En el darrer any hem oferit concerts que han tingut una gran repercussió tant a nivell local, comarcal, nacional i també internacional. Molta gent es pregunta com fem aquestes coses i la resposta es que en estos últims anys hem creat un gran equip en el que tots tenim un paper importantíssim. Ajuntament, Junta Directiva i colaboradors, Músics, empreses colaboradores, Fundació Sanganxa… Tots formem un perfecte engranatge en el que cadascú aporta el millor d’ell però que cada dia s’ha de cuidar perquè funcione correctament.

Per finalitzar, vull agrair-vos a tots; companys músics, als col·laboradors que tant ens ajuden, a l’Ajuntament encapçalat pel seu Alcalde Evarist Aznar, al professorat de l’Escola de Música, al Mestre Rafa Grau i per suposat a les nostres famílies el treball, el suport i la comprensió. Tots junts fem possible que esta gran família que és la Societat Musical continue superant-se i perdurant.

Una forta abraçada i molt bona festa de Santa Cecília!  

J.JAVIER CARRERES MONTELL – President  

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: