Som afortunats!

Si hi ha una festivitat que esperem els músics durant l’any, és sense dubte, la dedicada a la nostra patrona Santa Cecília. Tots sabem que per a esta setmana cultural, treballarem per aconseguir un magnífic concert. Farem activitats amb els alumnes de l’Escola per a que passen moments divertits i vinguen a estudiar música cada any amb més il·lusió. Ens deixarem l’ànima en les competicions esportives organitzades entre músics i sobretot gaudirem de molts moments de convivència i germanor. Moments importantíssims que serveixen per potenciar el bon funcionament d’una associació sense ànim de lucre com la nostra.

Un dels esdeveniments més importants de la festa es que rebem als nous músics que s’incorporen oficialment a la banda simfònica. Igual que en una família el naixement d’un nadó es motiu d’alegria i goig, la incorporació de nous músics a la formació musical suposa una gran satisfacció en vore que creixem en nombre de components i en el temps de l’existència de l’entitat. Els nous músics són fruit de moltes hores de treball personal seu, de recolzament i suport de les seues famílies, de molts consells i orientacions del professorat de l’Escola de Música en un local digne i en condicions, adobat finalment amb un treball de modelatge del mestre director.

   

Cristian Moreno Gil, Patri Hernández Fayos, Ferran Císcar Huerta, Albert Terol Revert (Trompetes); Roser Martí Such, Anna Gallego Benavent, Jose Miguel López Ríos,Alejandro Pitarch Aznar, Paula Argente Romero (Saxòfons); Roberto Tortosa Sánchis i Samuel Montell Guitart (Percussió). Benvinguts! Vos felicitem a vosaltres ials vostres pares per entrar a formar part de la nostra família de la Societat Musical, amb el desig que sigau músics actius de la nostra banda durant molts anys.

  

El passat diumenge compartia amb tots una reflexió. Som afortunats! La nostra Societat Musical va camí d’acomplir 100 anys i nosaltres tindrem el privilegi de formar part de la mateixa en eixa data històrica. En estos 10 últims anys hem tingut l’honor de viure la inauguració del local, d’aconseguir quatre Primers Premis amb Menció d’Honor, d’actuar als millors Auditoris de la Comunitat Valenciana… Es un gran repte començar a pensar en organitzar un esdeveniment musical i social en el que programem actes en els que gaudim, fem gaudir i involucrem a tota la gent del poble: Ajuntament, associacions, antics músics, socis, simpatitzants, veïns… en definitiva que fem sentir a tots l’alegria que suposa haver fet possible l’existència de la nostra entitat fins arribar a cent anys.

  

Per finalitzar, vull agrair als meus companys músics, als col·laboradors que tant ens ajuden, a l’Ajuntament encapçalat pel seu Alcalde Evarist Aznar, al professorat de l’Escola de Música, al Mestre Rafa Grau i per suposat a les nostres famílies el treball, el suport i la comprensió. Tots junts fem possible que esta gran família que és la Societat Musical continue cada any creixent, superant-se i perdurant. Moltes gràcies a tots!

Unaforta abraçada i molt bona festa de Santa Cecília!  

J. JAVIER CARRERES MONTELL, president

Societat Musica de la LLosa de Ranes

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: