Arriba un dels grans moments de l’any…

 

 

Arriba un dels grans moments de l’any, la festa dels músics, Santa Cecília. És el moment de l’any que la “gran família” que formeu els músics, membres de la Junta i els vostres familiars, tingueu per a ser els verdaders protagonistes de la Festa, vosaltres que sempre esteu fent possible les altres festes,  d’Associacions, de Carrers, de Falles, i sobretot , les Patronals. Sense la Banda de La Llosa de Ranes i els seus músics, seria mol difícil concebre qualsevol esdeveniment festiu, però no sols la Festa en majúscules no seria possible sense la nostra Banda de Música, el calendari cultural de la Llosa de Ranes està impregnat del protagonisme de la Societat Musical amb la gran quantitat de concerts i festivals musicals que s’organitzen al llarg de l’any, però també feu possible el Concurs de Joves Intèrprets de caràcter nacional, el Festival Back to Brass,o com en la mateixa Assemblea de la Federació de Bandes celebrada enguany en el nostre Auditori Municipal Mestre  Vicent Tortosa,o els “ensemble” de qualsevol instrument, on, com sempre, mostreu una capacitat d’organització i de treball admirable,i el que crec que és més important,  feu possible que tots els que passen per La Llosa de Ranes s’emporten una empremta inesborrable d’amabilitat i d’afecte.

Tot això, ha sigut i és possible, perquè formeu un equip humà extraordinari on tots i cadascun dels músics sou importants i contribuïu a la fermesa i solidesa de la institució, però em permetreu que destaque  el gran treball del vostre President José Javier Carreresperquè de forma constant i amb  to amable ha anat posant en marxa molts projectes que han fet que la Societat Musical de La Llosa de Ranes siga una institució referent en el nostre poble i en la nostra Comarca i més.

Enguany hem gaudit i ens heu fet sentir com a uns membres més de la vostra família, com heu fet sempre, i en tots els vostres actes ens sentim acollits i impregnats de la bona harmonia que regna en la Societat Musical. És per això, que vull donar-vos les gràcies i la felicitació per la festa de Santa Cecília, fent extensiva la felicitació als nous músics i a les seues famílies perquè entrar en la Banda suposa un gran esforç i és un motiu d’orgull.

 

 

Que gaudiu molt de la vostra Festa de SantaCecília¡¡¡¡¡

Evarist Aznar, alcalde de la LLosa de Ranes

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: