Programa del Concert de Santa Cecília’16

Programa Concert de Santa Cecília'16

La banda iniciarà el concert baix la batuta del mestre En Rafa Garcia Vidal, qui s’acomiada de l’agrupació després de dos anys de treball, dirigint el pasdoble “El Olmo” de Francisco José Martínez Gallego. Després es presentarà oficialment a En Rafa Grau Vilar, com a nou mestre director, el qual ha preparat per a la primera part: Peña Vinaza pasdoble de Mariano Puig Yagó. Aurora (estampa musical) de Jose Manuel Izquierdo Romeu i la suite “Diego de Acevedo” del mestre Miguel Asins Arbó. A la segona part la banda interpretarà, baix la batuta del mestre de Vilanova de Castelló, Carmesina pasdoble de concert de Manuel Morales Martínez i la suite simfònica “El Olimpo de los dioses” d’Òscar Navarro.

Programa

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: