La FSMCV obri el termini d’inscripcions per a la Banda Simfònica de Dones

concert-8-de-marcAmb motiu de la commemoració del Dia de la Dona, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana organitzarà un concert extraordinari el proper diumenge 5 de març a càrrec de la seua Banda Simfònica de Dones.

Amb aquest motiu obrim el termini d’inscripcions de la mateixa manera que en ocasions anteriors podent participar en aquesta convocatòria totes les músiques majors d’edat, que formen part d’una Societat Musical Federada i que estiguen inscrites en el Registre de Persones Relacionades amb la FSMCV.

La sol·licitud i les instruccions les poden trobar en aquest enllaç:


Inscripció

 


El concert, que compta amb la col·laboració de Bankia, Culturarts i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, es celebrarà en l’Auditori de Castelló el dia 5 de març a les 11,30 h, i serà dirigit per la directora Lidón Valer Cabaleiro.

Els assajos per a aquest concert es realitzaran en la seu de la Societat Musical Unió Musical Santa Cecilia de Benicassim, amb la següent programació:

• Dissabte 25 de febrer, en horari de 10:00h a 13.30 h. i de 16:00 a 19:00 h.
• Diumenge 26 de febrer, en horari de 10:00h a 13.30 h.
• Dissabte 4 de març, en horari de 10:00h a 13.30 h. i de 16:00 a 19:00 h.
• Diumenge 5 de març: PROVA ACÚSTICA i CONCERT, en horari de matí.

Requisits de participació en el procés de selecció a realitzar per la FSMCV: ser música major d’edat, formar part d’una Societat Musical federada estant inscrita en el Registre de Persones Relacionades amb la FSMCV, aportar instrument propi (a excepció de la percussió) i la uniformitat, que serà lliure respectant en tot cas el color negre.

L’organització cobrirà els desplaçaments i/o posarà a la disposició de les participants allotjament en cas de ser necessari.

FI DE TERMINI PER A LA INSCRIPCIÓ AL PROCÉS DE SELECCIÓ: 30 de desembre de 2016


Correu electrònic per a consultes: concert8m@fsmcv.org


 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: