I aquest cap de setmana, el Concert…

Concert Extraordinari Santa Cecília'16

cartell-2-santa-cecilia-2016-copiaLa Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà aquest dissabte, 26 de novembre, el concert en honor a la seua patrona Santa Cecília. L’acte tindrà lloc a partir de les 19’00 hores en l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes.

En el concert seran presentats els educands que comencen a tocar un instrument aquest any a l’Escola de Música i els nous músics Blanca Pérez Chàfer (Trompeta), Carmen Fuentes Pardo (Oboè) Ismael Fuentes Pardo (Trompeta) Míriam Ferrando Pla (Flauta), Clara Llobregat Agustí (Flauta) i Josep Sanchis Sabater (Clarinet) que després d’un periode de treball i preparació entraran a formar part de l’agrupació musical.

La banda iniciarà el concert baix la batuta del mestre En Rafa Garcia Vidal, qui s’acomiada de l’agrupació després de dos anys de treball, dirigint el pasdoble “El Olmo” de Francisco José Martínez Gallego. Després es presentarà oficialment a En Rafa Grau Vilar, com a nou mestre director, el qual ha preparat per a la primera part: Peña Vinaza pasdoble de Mariano Puig Yagó. Aurora (estampa musical) de Jose Manuel Izquierdo Romeu i la suite “Diego de Acevedo” del mestre Miguel Asins Arbó. A la segona part la banda interpretarà, baix la batuta del mestre de Vilanova de Castelló, Carmesina pasdoble de concert de Manuel Morales Martínez i la suite simfònica “El Olimpo de los dioses” d’Òscar Navarro.

Els músics i el mestre director han realitzat un gran treball en el darrer mes i mig per oferir aquest magnífic concert amb el desig que el públic assistent gaudisca d’una vesprada de bona música.

La celebració de la festivitat.

Els actes de Santa Cecília van començar el passat dissabte 19 de novembre amb l’esmorzar dels músics i un dinar de degustació d’un “Asado Argentino”. El diumenge, 20 de novembre, la banda va recollir als nous músics en el seu domicili i van assistir a la tradicional missa en honor a Santa Cecília, la seua patrona. El dia va acabar amb un dinar de germanor al local social de la Societat Musical.  Ahir divendres, 25 de novembre, es va oferir un berenar per a tots els alumnes de l’Escola de Música “En Miguel Esparza” i la festa finalitzarà avui dissabte 26 amb el concert extraordinari i un sopar dels músics a la Sala Paradís.

Programa


Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: