Carta dels nous músics…

Escrit de SantaCecília'16

Hola a tots!

Hui escrivim aquest escrit per contar-vos la nostra nova experiència a la banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Abans de tot hem de presentar-nos. Som: Míriam Ferrando, Carmen Fuentes, Ismael Fuentes, Clara Llobregat, Blanca Pérez i Josep Sanchis.

0

Tot va començar un dia que vam decidir apuntar-nos a música. El primer dia va ser amb molta il·lusió i un poc de vergonya. Primer a les classes de jardí musical, on ens divertíem molt, després a Preparatori, on ja es complicava i on ja ens preparàvem per a començar a tocar el nostre propi instrument. Tots els dies pensàvem el instrument que ens agradaria tocar, fins que un dia arribà el moment de decidir-ho.

Aquella decisió va ser molt important ja que va marcar el nostre futur musical.

Míriam i Clara van decidir tocar la flauta travessera, Carmen es va decidir per l’oboè, Ismael i Blanca van triar la trompeta i per finalitzar Josep va optar pel clarinet.

Després de tot allò vam començar el primer any de instrument, i poc a poc vam anar avançant afegint-nos a la banda infantil.

Després de tres anys a la banda infantil vam passar a la banda juvenil on ens acolliren amb molta il·lusió.

Finalment arribà el dia on la nostra decisió musical ja va ser definitiva dient-nos que començarem a assajar a la banda gran. Després d’assistir als passa-carrers amb la banda de la Llosa de Ranes, vam haver de fer la prova d’accés a la banda on vam entrar tots amb molta alegria i ganes de treballar amb la que seria la nostra banda.

Finalment hem d’agraïr a tots els nostres professors de música durant aquests anys que ens han ajudat amb la nostra vida musical, i també agraïr als nostres pares per el recolzament que ens han donat durant aquests anys per a que continuarem estudiant música.

Açò quedarà per sempre en la nostra memòria.

GRÀCIES.

Míriam Ferrando, Carmen Fuentes, Ismael Fuentes, Clara Llobregat, Blanca Pérez i Josep Sanchis.