Membre de veritat d’aquesta gran banda…

Amics musics, estíc molt contenta de que per fi haja arribat el día en que seré membre de veritat d’aquesta gran banda.

Lucia

En primer lloc vull donar les gràcies als meus pares per haver-me iniciat en la música. A la meua germana Maya perque m’ha facilitat el meu inici en la banda. Al grup de flautes que m’han acollit des de el primer moment  com una més. I molt, molt, molt en especial a MªTere, que és la meua mestra i el meu referent, encara que m’ha fet treballar molt, ara m’he adonat que era per el meu bé. Gracies Mari.

El diumenge serà per a mí un día molt especial. Estíc desitjant vore com arriba tota la banda a la Plaça a per mí, estarà la meua familia acompanyant-me i jo seré la personeta més feliç del món.

No vull allargar-me més, vos done les gràcies a tots i cadasqun dels membres de la banda, perqué de veritat pensé que sou molt grans.

SOM LA MILLOR BANDA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Gràcies i a gaudir tots junts de la festa de Santa Cecilia.

 

Lucía Sanfélix Delgado de Molina

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: