I es que la proposta era ben ambiciosa…

Rafael Garcia VidalAl gener d’aquest 2015 vaig rebre una telefonada d’un bon amic i company, el qual, per motius laborals, ja feia un temps que no ens havíem vist. En aquella telefonada em va proposar un projecte que no podia renunciar. I es que la proposta era ben ambiciosa, ja que ostentar el càrrec de director artístic de La Societat Musical de La Llosa de Ranes suposava un repte molt ambiciós per a qualsevol director, ja que els últims anys d’aquesta Societat avalaven, i exigeixen una gran dedicació i treball per motivar i il·lusionar a aquest fantàstics músics que tinc la sort de dirigir.

Encara que aquesta dedicació ha estat més que intensa, ja que els últims premis aconseguits per  la Societat Musical ens han fet adquirir una quantitat de compromisos que hem tingut que realitzar al llarg d’aquest 2015 com: el concert al Palau de les Arts Reina Sofia de València per commemorar el dia de la Música Valenciana, o la gravació d’un cd per a la Diputació de València amb música del mestre Serrano. Tot açò sense oblidar els concerts habituals que la Societat Musical organitza tots els anys a la seua programació.

Però tot açò seria impossible sense el recolzament de tots els membres de la Societat Musical, des del seu president José Javier, passant pels músics i acabant per tots els socis i simpatitzants que venen concert rere concert a donar-nos tot el seu suport incondicional. Per aquest motiu voldria aprofitar aquest ventall per dir-vos públicament moltes gràcies a tots!!

A més a més des d’ací els convide a tos els veïns i veïnes a vindre a gaudir del nostre tradicional Concert de Santa Cecília que realitzarem el proper dissabte dia 28 a l’Auditori «Vicente Tortosa Terol».

I abans d’acomiadar-me voldria saludar i  no voldria finalitzar aquesta modesta salutació sense donar la benvinguda als nous membres de la Societat Musical que s’incorporen aquest 2015, i es que un dels actes més importants de l’any per a qualsevol entitat és nodrir-se de saba nova que ens assegura i consolida el present i futur de la nostra Societat Musical.

Enhorabona César i Lucia!

Rafael García Vidal

Mestre-director de la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: