Sincer agraïment

Paco Roca (329x500)
Paco S. Roca – director

Ja immersos en el final de les celebracions en honor a la nostra patrona Santa Cecília, m’agradaria felicitar a cadascun dels músics que componen la gran Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Fent balanç de tot el que ha passat en els últims mesos, no puc només que sentir-me orgullós i satisfet de tot el que hem realitzat. Segurament ni jo mateix sóc encara conscient de tot el que hem aconseguit a base de treball, il·lusió, esforç, molt d’esforç i molta paciència per part, sobretot, dels meus músics per poder aguantar-me.

Després de 25 anys exercint com a director és per a mi un privilegi “poder assaborir la mel dels triomfs” aconseguits i em fa sentir i reflexionar que tots aquests anys passats, amb els seus disgustos i alegries, al final han valgut realment la pena.

És de ben nascuts ser agraïts i jo tinc molt que agrair a tots aquells que van confiar en la meua persona. Per descomptat a José Javier, quina gran persona!!!, i que paciència té amb mi, sempre ho fa tot fàcil davant el meu caràcter i geni impetuós. No sabeu realment bé, la sort que té la nostra Societat de poder comptar amb una persona de la seua capacitat, intel.ligència, saber estar , mesura i sobretot de la seua immensa bondat.

També fer una menció especial a «el tio» Sr. Pepe Rodriguez, sempre amb ell, «il tempo é il giusto», disposat a solventar qualsevol imprevist a qualsevol hora i sempre amb una paraula amable i un sentit de l’educació exquisita.

I per descomptat a cada un dels meus músics, sobretot aquells que m’aguanten més, és a dir els que més vénen a assajar (je,je), ja que aquestos em pateixen, s’enfaden, es riuen, s’alegren, s’entristeixen, murmuren, s’esforcen, gaudeixen…, i sobretot tenen una paciència infinita amb mi.

Especial menció també a tots els grans professionals de la casa que no dubten, sempre que els seus compromisos professionals els ho permeten, en vindre a ajudar i a aportar el seu mestratge musical per fer més gran la nostra qualitat com Banda. Moltes gràcies, no sabeu l’exemple que aporteu.

Gràcies a tots per fer que la música tinga un veritable sentit d’emoció, de transmissió de sentiments i de fer-me viure per i per a la MÚSICA.

                                                                                  Paco S. Roca

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: