Una Santa Cecília «de Menció»

JOSE JAVIER CARRERES(1) (662x800)
JOSE JAVIER CARRERES President

Com cada any al mes de novembre, celebrem la festivitat de la nostra patrona Santa Cecília i aquest amb una alegria especial. Després d’un gran treball hem aconseguit dos èxits històrics: Primer Premi i Menció d’Honor als Certàmens de la Diputació de València i al de la Comunitat Valenciana d’aquest 2014, èxits que fan que en esta setmana tot tinga un sabor especial.

Ens sentim orgullosos d’acollir a huit nous companys que han estat els darrers mesos treballant amb nosaltres: Meritxell Garrido Pavia(Trompa), Antoni Giner Fernández (Percussió), Natalia Gómez Martínez (Saxòfon), Paula Gonzàlez Terol (Saxòfon), Miquel Huerta Lledó (Fagot), Ramses López Ramon (Percussió), Carme Pla Giner (Clarinet) i Lucía Tortosa Sanchis (Violoncel). Ells venen a seguir engrandint en quantitat i qualitat la nostra banda. Després d’un llarg camí ple d’esforç i dedicació veuen avui complit el seu somni junt als familiars que a ben segur hauran donat el seu recolzament en els moments difícils que s’hagen pogut presentar. Ara complit el somni, toca seguir animant-los a treballar perquè la nostra banda continúe així mantenint el gran nivell aconseguit amb gran treball, esforç i dedicació, es l’únic que ens garantirà estar entre els millors.

També dedicarem el concert a la memòria d’En José Chust Montell, músic i abanderat de la nostra Societat que ens va deixar a principis d’aquest any 2014. Pepe va ser una persona molt apreciada per tots els músics i que tenia la virtud de donar-nos un toc visual molt especial en cadascuna de les desfilades. La banda estarà dirigida per dues grans batutes: a la primera part la banda estarà dirigida pel nostre mestre titular En Francisco J. Sánchez Roca, responsable dels nostres millors moments de música traduïts en els millors èxits de la nostra història. A la segona part del concert, la nostra banda estarà dirigida pel mestre director invitat Teo Aparicio, gran compositor, director, mestre i amic que ha col·laborat molt estretament amb nosaltres en els darrers èxits.

Amb el desig de que gaudim d’un magnífic concert, no vull acabar sense, una vegada més, agraïr la dedicació dels músics, la col·laboració dels pares dels alumnes de l’escola i el suport incondicional del nostre Ajuntament. Entre tots fem que la nostra Societat Musical seguisca creixent, superant reptes que van plantejant-se dia dia i assaborint èxits.

Salutacions a tots!!!.

                                               Jose Javier Carreres Montell.

President

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: