Una data marcada al nostre calendari, Santa Cecilia

SALUDA

JOSE JAVIER CARRERES(1) (662x800)
Jose Javier Carreres
President

A la tardor, al mes de novembre, tots els músics i amants de la música tenim una data marcada al nostre calendari. La festivitat de la nostra patrona Santa Cecília és sinònim de celebrar un extraordinari concert i unes activitats lúdiques i festives que ens van a permetre gaudir de bona música i d’extraordinaris moments d’alegria i germanor després d’un any de treball complet.

Aquest any ens sentim orgullosos d’acollir a set nous companys: Ruth Montell Martínez (Oboè), Judith Hostalet Romero (Flauta), Carla Pons Gascó (Clarinet), Javier Camarasa Castelló (Clarinet), Alba Revert Pla (Saxo Alt), Andrea Arenas Àvalos (Trompa) i Ciro Montell Martínez (Trombó). Ells són la sàvia nova que venen a seguir engrandint en quantitat i qualitat la nostra banda. A ells i a les seues famílies la més sincera enhorabona  per arribar fins ací. El camí ha sigut difícil perquè res es regala a ningú encara que tot es pot aconseguir amb esforç i dedicació. Les seues famílies hauran vist créixer dia a dia la seua qualitat musical i segurament els hauran animat i seguiran animant-los en els moments difícils que es puguen presentar.

També dedicarem el concert a la memòria d’En Ricardo Sanfèlix Juan, músic i directiu de la Nostra Societat que amb el seu treball i dedicació junt al president, En Federico Esteve Garrido, sentaren les bases per millorar i modernitzar la nostra entitat. A la segona part del concert, escoltarem algunes de les obres mestres de la sarsuela que a Ricardo tan li agradaven, i tindrem el privilegi d’escoltar un magnífic concert per a trombó solista i banda interpretat pel seu fill Òscar Sanfèlix Terol.

Amb el desig de que gaudim tots dels actes d’esta setmana cultural en honor a la nostra patrona, no vull acabar sense, una vegada més, agraïr el magnífic treball del nostre mestre director, la dedicació dels músics, la col·laboració dels pares dels alumnes de l’escola i el suport incondicional del nostre Ajuntament. Entre tots fem que la nostra Societat Musical seguisca creixent i superant els reptes que van plantejant-se dia dia.

Salutacions a tots!!!.

                                               Jose Javier Carreres Montell

President

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: