Saluda de l’alcalde, «celebració molt especial, la de santa Cecília, la festa dels músics»

L’arribada del mes de Novembre ens porta a una celebració molt especial, la de Sta. Cecília, la festa dels músics, i un poc també la de tots els que ens sentim molt lligats a la música i a la Societat Musical de La Llosa de Ranes. Huí la Societat Musical és una gran família, com sempre ha sigut, oberta a tots i de la que tots ens sentim molt orgullosos  per el gran moment musical , social i educatiu que s’està gaudint.

evarist2 (401x500)

Evarist Aznar
Alcalde de La Llosa de Ranes

Prova de les meues paraules són els  èxits musicals dels darrers anys  al Certamen de la Diputació de Valencia i de la Comunitat Valenciana, però també èxits organitzatius com el recent Festival de Bandes de la Costera que són una mostra d’una magnífica organització en la que es van implicar tots els estaments de la Societat Musical, músics, pares i mares, socis,  Junta Directiva i el seu President que està realitzant una magnífica tasca al capdavant de la Societat Musical. I per supost magnífica també va ser l’actuació de la nostra Banda i del seu Director, que van fer el millor tancament possible del Festival.

S’ha fet un gran treball per tindre una gran banda i una gran Societat, és un treball de llarg recorregut, de molt de temps, pausat, però sòlid, amb fonament, amb molt de seny i sobretot amb molta il.lusió. I crec, que s’ha de seguir treballant de la mateixa manera, sumant esforços, i mirant pel futur de la entitat que al mateix temps forma part del futur de La Llosa de Ranes.

Apostar per la joventut es reafirmar el present i guanyar el futur, i això és el que representen els nous musics que s’incorporen a la nostra Banda, ells són la renovació  necessària que revitalitza i engrandeix la Banda de La Llosa de Ranes. A tots ells i a les seues famílies enhorabona.

M’agradaria acabar esta salutació amb una ampla Felicitació per a  totes i tots els que formeu part d’esta gran  família que és la Societat Musical de la Llosa de Ranes, desitjant-vos que gaudiu intensament de la vostra festa.

                                       Evarist Aznar Teruel

                         Alcalde de La Llosa de Ranes

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s