“YES…. I CAN !!!”

“YES…. I CAN !!!”

Paco Roca (329x500)
Paco S. Roca
Director

Amb els primers freds de la temporada rebem amb satisfacció la festivitat de la patrona dels músics Santa Cecilia. Durant pràcticamente tota la meua vida aquestes dates han estat lligades a sentir emocions molt íntimes i difícilment explicables i alhora molt dispars amb el pas del temps.

Recorde l’enorme  il·lusió del  primer concert amb la banda  del meu poble, el meu primer passacarrer  i sobretot el desig i la il.usió d’assistir  i no faltar a cap assaig i acte que celebràrem .

Durant els primers anys de músic no vaig faltar  a cap, i al final de l’any recorde que com a premi, en la celebració del  Nadal ens donaven cent pessetes a tots els músics que havíem complit més.

Amb el pas del temps el meu sentit de la responsabilitat i implicació en la meua societat, amb la meua banda, s’ha mantés intacta, de vegades fins i tot pense si no seré jo un “espècimen raro “.

Però la veritat  he de dir que , durant tota la meua vida he fet de tot. He estudiat , he anat a l’institut , he jugat a futbol , he anat a la universitat , al conservatori , he tingut molts amics , he tingut núvies , he tocat en infinitat d’agrupacions musicals i he tocat diferents estils musicals , però sempre he tingut eixe sentiment de respecte i pertinència a la Societat Musical que em va veure nàixer.

Per tant puc dir amb coneixement de càrrec (sap més el dimoni per vell que per dimoni ) que ser músic , sentir-se músic de la teua societat , és perfectament COMPATIBLE amb la vida i activitat personal de cadascú.

YES, I CAN!!!!

És compatible amb els examens, amb els esports , amb la fotuda adolescència , amb tindre núvies o núvis , amb estar casat , solter , divorciat o viudo , amb tenir fills , etc .

El més important és tindre i mantindre la il·lusió de l’educand, mostrant respecte i exemple cap els altres companys. Considere que una activitat tan summament complicada i fácil al mateix temps, com és gaudir de la satisfacció de fer música, provoca en els músics la font d’energia que ens dona força, equilibri i saviesa en les nostres vides.

I això és exactament el que vull transmetre en aquests pensaments íntims , sobretot als nous músics que comenceu el vostre camí oficial en la nostra Banda . No canvieu, sigau sempre com fins ara, ja heu demostrat, implicació, constancia , interès, respecte, solidaritat …

Que el pas del temps no us canvie. Eixe és el perill . Vosaltres engendreu totes les virtuts, actituds i valors fonamentals perquè funcione corectament un col.lectiu musical.

Que ningú us faça canviar , que ningú no us enganye ni confonga .

 El pas del temps només us pot fer millors .

Enhorabona a Ruth , Judith , Carla , Alba , Andrea, Ciro i Javier . Benvinguts .

YES, YOU CAN!!!!

                                                                       PACO SÁNCHEZ ROCA. (Director)

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: