La Conselleria de Governació resol les ajudes a les Escoles de Música per a 2012

RESOLUCIÓ de 7 de setembre de 2012, del conseller de Governació, per la qual es concedixen subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012, i s’adopten altres decisions en el marc de l’Orde 17/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions. [2012/8368]

La Conselleria de Governació publica en el DOCV nº 6861 del 13 de setembre de 2012 la resolució per la qual es concedeixen ajudes a escoles de música depenents de corporacions locals o entitats sense ànim de lucre per a l’exercici 2012 .
El termini de justificació de les ajudes finalitza el 31 d’octubre.
Les escoles de música beneficiàries rebran de la Conselleria de Governació les instruccions i annexes per a la justificació.

DOCV nº 6861

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: