Millorem la comunicació

Hola músics, segur que avui heu notat moviment pel whatsapp, més del normal. Aquesta vesprada la Societat ha posat en marxa des del seu mòbil els grups de músics. Els músics s’han agrupat en diversos grups pel fet que aquest servei de missatgeria només admet 20 membres per grup.
Només comunicar-vos que aquesta acció té com a objectius el matenir-vos informats de manera instantània de tota activitat relacionada amb l’activitat de la nostra banda i a més l’estalvi que suposa el realitzar totes les notificacions mitjançant aquest servei gratuït en lloc d’utilitzar els sms que fins ara rebies. Això no vol dir que el que no disonga d’aquest servei en el seu mòbil deixarà d’estar informat. Se li seguirà informant mitjançant sms. Així i tot la Societat a més de prestar el servei espera reduir considerablement la seva factura a final de mes.
Salutacions.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com