La campanya d’intercanvis musicals organitzada per la Conselleria de Governació i amb la coordinació de la FSMCV segueix en marxa

FSMCV

El dijous 13 de setembre participen en la campanya d’intercanvis musicals la Banda de Música de Canet d’en Berenguer i la de Joventut Musical de Quart de les Valls. El divendres serà el torn de la Unión Musical de Sueca i l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera; i de la Unió Musical Alqueriense i la Unión Musical Eslidense.
Els concerts previstos per al dissabte 15 se celebraran entre les bandes de La Democràtica de Pedralba i La Marinense de Marines; La Unió de Quart de Poblet i CIM de Mislata; Santa Cecilia de Cabanes i Associació Musical La Vall d’Alba; Eslida i Les Alqueries; i Agrupació Musical de Palmera i Unió Musical Montixelvo.
El diumenge 16 haurà intercanvi musical entre la Unió Musical Salsadellense i la Unión Musical Santa Cecilia de Suera; Societat Musical de Geldo i Unió Musical Santa Cecilia de Ribesalbes; i Palmera i Montixelvo.
La campanya d’intercanvis musicals està organitzada per la Conselleria de Governació i compte amb la coordinació de la FSMCV.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s