Com a casa!, CIUM Genovés Banda Juvenil.

Publiquem l’enllaç al blog de la Banda Juvenil de la CIUM Genovés on amb un escrit d’agraïment, feliciten tant l’organització com l’acollida que van tindré a la nostra localitat per part dels representants de la nostra Societat.

Aprofitant aquesta referència, la Societat Musical de La Llosa de Ranes també felicita tant a la banda jove convidada com a l’amfitriona i als seus respectius directors per les seves actuacions, les quals estigueren a un gran nivell. Enhorabona!!!!.

I des de la nostra Societat agraïr que acceptaren tant gustosament la nostra proposta de participació, així, que de la mateixa manera acceptem la seua per un futur.

Gràcies.

Artícle: Com a casa!

Artícles relacionats
Festival de Primavera, el 24 de març a l’Auditori

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: