La Conselleria d’Educació reclama al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que els ensenyaments artístics superiors tinguen el reconeixement de grau

La consellera d’Educació, Formació i Ocupació, María José Català, ha reclamat «al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que els ensenyaments artístics superiors tinguen el reconeixement de grau, de manera que utilitzem la mateixa terminologia que s’usa en l’espai europeu de ensenyaments superiors i ens adaptem així a la normativa europea. «

 

Noticies relacionades:

Les titulacions atorgades pels conservatoris de música i dansa Elementals i Professionals no estan reflectides en el Catàleg nacional de qualificacions professionals. La inclusió dels Ensenyaments Artístics no superiors al catàleg és d’importància cabdal. El catàleg és l’instrument del Sistema Nacional de les Qualificacions i Formació Professional (SNCFP) que ordena les qualificacions professionals susceptibles de reconeixement i acreditació, identificades en el sistema productiu en funció de les competències apropiades per al’exercici professional.

La no inclusió en aquest catàleg significa la falta de regulació normativa pel que fa a la validesa real d’aquestes titulacions i la impossibilitat de reconeixement professional en altres països.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: