La Conselleria rebaixa un 7’6% la subvenció de les escoles d’educands per al 2012

La Conselleria de Governació ha publicat en el DOCV 6742 del dimarts 27 de març els crèdits de les subvencions destinades a les escoles d’educands de les societats musicals. Malgrat l’acord assolit entre la FSMCV i el conseller Serafín Castellano, la quantitat inicial de 250.000 euros s’ha vist rebaixada a 231.021,00 euros, gairebé 20.000 euros menys, fet que suposa una retallada del 7’6%.
Aquesta reducció se suma a la retallada d’un milió d’euros (-20,5%) que ha patit el finançament de les escoles de música, que ha passat de 4.500.000 euros a 3.575.541 euros, després de la resolució de Governació del passat 7 de març. A més, per a la partida d’adquisició i reposició d’instruments musicals es destinen 166.227 euros, un 22,6% menys sobre l’any passat (215.000 euros).
La FSMCV es troba a l’espera de mantenir una reunió amb el conseller de Governació Serafín Castellano davant aquestes retallades que han trencat la garantia d’estabilitat per al 2012.

fontFSMCV

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s