Les bandes de música tindran 12 dates a l’any en l’oferta de les Arts

El vicepresident i portaveu del Consell, José Císcar, va anunciar ahir l’acord entre la Conselleria de Governació i el Palau dels Arts Reina Sofia per a la realització de cicles d’actuacions de les bandes de música de la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa estarà subvencionada per la Conselleria per un import màxim de 60.000 euros. En total, es programaran 12 concerts durant aquest any.
Císcar, després del ple del Consell, ha destacat que amb aquesta iniciativa s’avança en la “fusió” de la tradició cultural que representen les bandes de música de la Comunitat i la “modernitat” del Palau de les Arts. En aquest sentit, ha assenyalat que la música de banda forma part de les “arrels i de la tradició popular” de la Comunitat Valenciana.
En aquest sentit, ha assenyalat que aquesta actuació s’enquadra dins d’una “nova política” al Palau de les Arts per a “obrir el recinte a públic diferent de l’habitual”. Així, la Conselleria subvencionarà part de les despeses d’aquestes actuacions i el Palau de les Arts serà l’encarregat de coordinar-les.
D’altra banda, el ple del Consell aprovava el conveni de col · laboració entre la Conselleria de Governació i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a l’organització de concerts d’intercanvi entre les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana, amb un import que ascendeix als 450.000 euros.
Així, dels 450.000 euros que aportarà la Conselleria de Governació, 31.500 euros es destinaran a despeses de coordinació, promoció i publicitat dels concerts, mentre que els 418.500 euros restants aniran destinats a les despeses d’organització, desplaçament i caixets de les societats musicals federades.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: