El Consell rebaixa un milió d’euros (-20,5%) el finançament de les escoles de música

El Consell ha rebaixat un milió d’euros (-20,5%) el finançament de les escoles de música i ha trencat la garantia d’estabilitat amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per al 2012.
Serafín Castellano, conseller de Governació, després de rebre el premi Euterpe de la Federació el 30 d’octubre va assegurar que «el 2012 no es va a rebaixar un euro al finançament de les societats musicals perquè són una prioritat de la Generalitat Valenciana».

Nota de premsa

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s