Moltes gràcies per tot! Ens vegem en l’assaig.

Comencem el mes de novembre i amb ell la festivitat dedicada a la nostra patrona Santa Cecília. Uns dies en les que músics, educands, familiars i públic ens reunirem en diversos actes per fer, escoltar i gaudir principalment de la música però també per compartir moments de convivència i germanor.

En primer lloc m’agradaria donar la benvinguda als nous músics que entraran a formar part de la banda de la Societat Musical. Josep Climent Aparicio (clarinet) Giovanna Boscà Ausina(trompa), Marc Alba Bou (percussió) i Álvaro Ramón López(percussió). A ells i a les seues famílies la més sincera enhorabona per l’esforç i el treball realitzat fins arribar ací. Animar-vos a seguir creixent com a músics i com a persones en esta entitat en la que esperem vore-vos molts anys aportant el vostre granet d’arena per a que la mateixa perdure en el temps.

Per continuar, m’agradaria donar les gràcies a tots els músics que han format part de la Societat Musical, especialment estos últims 20 anys. Gràcies per tot el vostre esforç, treball i dedicació sense el qual haguera sigut possible arribar fins al dia d’avui. La vostra aportació individual ha servit per a que estem avui ací, celebrant un centenari, gaudint d’unes condicions òptimes que a moltes altres entitats els es pràcticament impossible aconseguir. Dir-vos que sou corresponsables de les mateixes. Algú s’ha encarregat de pensar formules per a que els projectes arribaren a bon port però haguera sigut impossible que les mateixes donaren un bon resultat sense el vostre compromís i implicació.

També ha sigut de vital importància tindre bons puntals que hagen estat en tot moment i sobretot en moments de dificultat. Vull nomenar a Juanma, que ha sigut la meua mà dreta i persona de confiança, a mon «tio» Pepe Rodríguez, una persona noble i lleial que ha estat sempre ajudant-me i arribant on jo no podia arribar, a Damian, gran persona, amic i enamorat de la seua Societat Musical i que es parteix la cara amb qui siga per la mateixa, a Pepe Jacinto, Tere, Itziar, Rafa Tormo, Noèlia, Pau, Dario, Fermín, Ivan, Gema, Huerta, Jaume… per tota l’ajuda sempre que l’he demanat i també a Anna Pascual que està fent un treball admirable en la direcció de l’Escola de Música.

Com no, ha sigut clau l’ajuda de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i en especial del seu equip de govern. Em sent molt afortunat d’haver coincidit amb Evarist Aznar Teruel com alcalde. Una persona dialogant, empàtica, sensible i comprensiva que ha estat en tot moment al nostre costat, especialment en els moments de dificultat. Ha lluitat per ajudar-nos a aconseguir totes les ajudes supramunicipals possibles i quan ha sigut el moment de sumar no s’ho ha pensat dues vegades per signar un conveni de col·laboració històric i facilitar-nos també el poder fer ús de l’Auditori Municipal lliurement, fet que ens ha ajudat a créixer i millorar especialment des de l’any 2010. I Gustavo, se que ell no vol que s’el nomene mai però com que estem a l’últim ball no tindrà temps a enfadar-se. Ha sigut un gran suport i ens ha donat una tranquil·litat immensa saber que quan es presenta algun problema i alces el telèfon, Gustavo està a l’altra banda per fer-te primer el sermó però a continuació estar à punt per ajudar-te a posar solució.

A més, a la Fundació Sanganxa. Sincerament, quina sort hem tingut de fer un eficient equip format per l’Ajuntament-Societat Musical-Fundació Sanganxa que tants moments de bona música i meravelloses experiències musicals, educatives i humanes ens ha permès gaudir. Hem possibilitat que el nostre poble haja sigut referència dins del món de la música i que encara molts no s’expliquen com hem pogut fer els espectacles i concerts que hem oferit.

Per suposat als mestres directors, Miguel Ángel Garcia Boscà, a Paco Sánchez Roca, excel·lent mestre director que ens va ajudar a aconseguir els majors èxits de la nostra història i que mai oblidarem, a Rafa Garcia Vidal i com no a Rafa Grau Vilar. Quina sort compartir tot este temps amb tu i tindre’t al capdavant de la nostra banda. Quina llàstima la maleïda pandèmia que ens ha privat dels millors projectes que havíem iniciat i que no vam poder finalitzar. A ben segur que haguérem pogut gaudir d’algun èxit més però en fi, tot el que comença ha de tindre un final. Solament dir-te mestre, que ha estat un autèntic plaer treballar i créixer amb tu. Ens has ajudat a millorar i a gaudir cada dia de la música. Has sabut arribar, créixer i buscar el moment oportú per anar-te’n. No haurem guanyat certàmens però pense que t’has guanyat el cor de molts de nosaltres.

Per finalitzar, vull acabar donant les gràcies a la meua dona i a la meua filla. Les dos, són el més important de la meua vida, encara que haja paregut que per moments ho era la Societat Musical. A elles vull dir-los que m’han ajudat a aconseguir el meu somni que no era altre que ajudar a ser cada dia millor a la meua banda i tornar-li allò que m’havia donat en el seu dia per a ser músic i persona. Gràcies per animar-me en els moments dolents i per baixar-me dels núvols en els moments d’eufòria, es el que deuen fer les persones que t’estimen i jo així ho he sentit en tot moment.

Res més. Ha estat un honor ser el president de la Societat Musical de La Llosa de Ranes. Desitge molta sort a les persones que agafen el timó d’este gran vaixell. Reitere el meu agraïment a tots sense excepció i demane em disculpeu si he fet alguna actuació que no ha estat del vostre gust.
Un a forta abraçada.

Sempre endavant! Visca la Stat Musical!

JOSE JAVIER CARRERES MONTELL.
President.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: