…CLAR QUE SÍ, ENS VEGEM A L’ASSAIG

L’elegància i la diplomàcia són dos facetes innates que hui en dia no abunden a la nostra societat. Hem tingut la sort de gaudir d’un president durant 20 anys que sí que les tenia. Una elegància i un saber estar que ens ha fet ser respectats durant tot el temps que ell ha estat al front de la societat musical.

Un digne representant davant les institucions, davant la federació de bandes i, allà on calguera eixa representació, allí hi havia un president que ha causat admiració, que ha portat el nom de la banda a les cotes més altes. Les meues paraules no són buides, com a vicepresident he hagut d’acudir a moltes reunions i ho he viscut en primera persona. És ahí quan te n’adones de la importància de la representació, de la importància del respecte.

I com totes les etapes, aquesta també arriba a la fi, i girant la vista cap enrere, trobes que aquella banda de principi de segle no s’assembla molt a l’actual. Independentment de la gent que ha anat passant, la que s’ha quedat i la que ha abandonat, la banda com a entitat musical i cultural ha esdevingut en grans canvis que han fet pujar el nivell artístic d’una banda que ha viscut molt per damunt del que caldria esperar d’un poble com el nostre, de prop de 3.700 habitants.

En fi, molta sort, un descans ben merescut i a gaudir d’altres plaers de la vida que potser no has pogut materialitzar per fer front a tota una sèrie d’actes, reunions i events i que has d’arravatar a la vida privada. Molta sort també al qui vinga, el llistó està molt alt però ha de seguir pujant, açò no para i tenim molts reptes per davant. Jo, per la meua part, estaré a la vostra disposició per donar suport a tot allò que em demaneu, sabeu que podeu contar amb mi.

Dels errors poc s’ha de dir, són, fins i tot necessaris, sense errors no es podria millorar res, sense errors no s’hauria pogut crèixer. Qui pense que durant tants anys de prendre decisions no s’haurien de cometre errors, segurament viurà en un món irreal. El més important és reconduir les situacions adverses i no pensar que existeix la perfecció.

Anem a mirar cap endavant, amb il·lusió, amb ganes de seguir fent coses importants, amb l’energia necessària per seguir fent bona música, per seguir omplint les carrers de sons i per seguir acollint a músics que venen a enriquir encara més si cap, la nostra historia.

Costarà molt trobar un altre president així, però encara més costarà imaginar-se la societat musical sense tu al front.

Gràcies per tot i… ens vegem a l’assaig.

Dario Giner

Vicepresident

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: