FESTIVAL BANDES JUVENILS

El proper dissabte 4 de juny a les 19h iniciarem el Festival de Bandes Juvenils a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa Terol. Un cicle de tres jornades on seran protagonistes les bandes juvenils de: UM «Santa Cecília» de Canals, la CIUM Genovense, SAM «La Nova» de Xàtiva, la SM «Primitiva Setabense» de Xàtiva, l’Associació Musical Canalense de Canals i la Societat Musical de La Llosa de Ranes.

Amb totes elles ens uneix un vincle de gran amistat i un objectiu comú, el potenciar les agrupacions de formació com un espai d’aprenentatge i millora dels nostres educands per a que treballen i es formen en la pràctica de conjunt. Una tasca que pensem és imprescindible en la formació dels joves músics per a després donar el pas d’incorporant-se a la banda major i trobar-se més còmodes i gaudir de la música amb confiança i seguretat.

Cal dir que aquest festival estava pensat per a dur-se a terme al mes de gener, com a obertura dels actes del nostre Centenari. En aquell moment l’última onada de la covid 19 ens va obligar a posposar-ho per més endavant i ara en una situació millor i aprofitant el fi del curs escolar esperem oferir-los tot el treball realitzat al llarg de l’any.

Aquest Festival de Bandes Juvenils pot dur-se a terme gràcies a:

  • AJUNTAMENT LA LLOSA DE RANES
  • A LES SOCIETATS MUSICALS PARTICIPANTS
  • FUNDACIÓ SANGANXA

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: