“Bandes a Les Arts”

El proper diumenge 22 de maig a les 12h la Banda Simfònica de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà un Concert a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía. L’acte s’emmarca dins de la X Edició del Cicle “Bandes a Les Arts” que organitzen la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el Palau de Les Arts. Este programa permet anualment oferir concerts a les Societats Musicals federades dins de la programació del Palau de Les Arts en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de Les Arts. La formació va presentar un projecte al mes d’octubre del passat any 2021 el qual va ser seleccionat per participar en la present edició que va començar en gener d’aquest any 2022.

La banda simfònica, dirigida pel mestre Rafael Grau Vilar oferirà una primera part monogràfica del compositor italià Giuseppe Verdi. Així, els assistents podran escoltar el peces d’òpera com el Preludi de la Traviata, les obertures La forza del destino i Aroldo, Aida (Escena i Gran Marxa) i per finalitzar la primera part, l’obertura Nabucco.

A la segona part el programa canviarà totalment i el públic assistent podrà gaudir de peces de música moderna i jazz. La banda acompanyarà al trompetista Raúl García «Xocolate» que interpretarà el Bolero per a Lluís d’Azael Tormo, Libertango d’Astor Piazzolla, La Virgen de la Macarena de Bernardino Bautista, Rock and Roll Music de Chuck Berry i A mis abuelos d’Arturo Sandoval. La banda també interpretarà You never can tell de Chuck Berry i l’obertura latina Paconchita d’Òscar Navarro on actuarà com a solista a la bateria un músic molt especial Iván Chaquet Pascual.

Els músics es troben molt il·lusionats amb aquest acte que es molt especial dins de l’any de celebracions que està realitzant l’entitat de La Llosa de Ranes amb motiu del seu Centenari. El poble recolzarà a la banda i està previst que al voltant d’unes cinc centes persones acompanyen a la banda al Palau de les Arts. També es pot afegir qualsevol persona, ja que el mateix diumenge a partir de les 11h es poden recollir invitacions gratuïtes a les taquilles de l’Auditori. A ben segur que tots els assistents gaudeixen d’un gran matí de bona música.

JAVIER CARRERES MONTELL
President

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: