Concert del Centenari: COMISSIÓ DE FESTERS 1973

Dissabte 9 d’abril a les 19h a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa Terol

Corria l’any 1973 quan un grup d’amics i veïns de la població va donar un pas endavant i es van presentar per formar la comissió de festes en honor als nostres patrons del poble.
Durant el transcórrer d’esdeveniments, reunions i presa de decisions, tota la comissió per unanimitat i amb la col·laboració de tot el poble es proposaren dur endavant la iniciativa de renovar la bandera de la Banda de música del poble. L’entitat cultural ens representava allà on desfilava, oferia un concert o be participava en qualsevol festival al que era convidada.


I així que es va fer, no sense algunes “travetes” esdevingudes per l’època. Tota la comissió de festers i festeres amb molt d’orgull van fer entrega de la nova Bandera a la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes en les Festes Patronals de setembre de 1973.
A sols un any de celebrar els 50 anys de Festers, es van assabentar que la Societat Musical anava a celebrar el seu Centenari i que tenia previst renovar la bandera. Així, es van entrevistar amb el President i li van presentar la seua proposta de col·laborar novament amb la confecció de tan important emblema de la nostra banda.


El proper dissabte tots els festers que encara es troben amb nosaltres participaran en el Concert del Centenari fent entrega a l’entitat, com fa 49 anys van fer ells mateixos. Els festers Majors Santiago i Mª del Carmen seran els padrins de la bandera i acompanyats de tota la comissió pujaran a l’escenari per a entregar-li al President i a l’Abanderat la nova bandera que acompanyarà a partir d’ara a la Societat Musical en tots els actes oficials que realitze.
El nostre més sincer agraïment a esta Comissió de Festes 1973 per pensar per partida doble en la nostra entitat fa 50 anys i ara. Demostren la seua estima cap a la Música i en especial cap a la nostra Societat Musical, ambaixadora i representant del nostre poble.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: