CONCERT INTERCANVIS 2021

La Societat Musical de La Llosa de Ranes ofereix el dissabte 21 d’agost a les 20:30 un concert a l’Auditori «Mestre Vicent Tortosa» de La Llosa de Ranes, emmarcat dins de la campanya d’Intercanvis que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat i patrocina la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura.

Els músics dirigits pel seu mestre Rafael Grau Vilar i amb la col·laboració del trompetista «freelance» Raül Garcia «Xocolate» han preparat un repertori molt atractiu on es podran escoltar música de pel·lícules, temes populars i de jazz. Així, a la primera part el públic assistent podrà escoltar: The Olympic Spirit de John Williams, What a wonderful world de G.D Weiss i B. Thiele, Por un puñado de dólares d’Ennio Moricone, Indiana Jones Selection de John Williams i Il Triello (The good, the bad and the ugly) d’Ennio Moricone. A la segona part el repertori serà: Bolero per a Lluís d’Azael Tormo, Libertango d’A. Piazolla, You never can tell de Jirka Kadlec, La Virgen de la Macarena arranjament de Naohiro Iwai, Rock and Roll Music arranjament de Jirka Kadlec i per finalitzar A mis abuelos d’Arturo Sandoval. 

El públic assistent tindrà garantida una hora de molt bona música i a ben segur que gaudeix d’escoltar tant a la nostra banda com al trompeta solista Raül Garcia «Xocolate» qui destaca per la seua qualitat tècnica i virtuosística. Natural de La Pobla Llarga, des de ben menut es va iniciar amb la trompeta a la banda del seu poble (Unió Musical de La Pobla Llarga), va continuar els seus estudis al Conservatori Professional «Mestre Vert» de Carcaixent i va completar la seua formació realitzant cursos amb Maurice André. Mauric Benterfa, Eric aubier, Thomas Stevens, P. Thibeau, Manuel López, Vicent Campos, José Ortí, Wayne Bergeron, Allen Vizzutti, Eric Miyashiro i Phillip Mossman. Així, ha format part de diverses agrupacions com la Sedajazz Big Band, Big Band Casino de Godella, La Nova Big Band, Orquesta Plateria, Orquesta Montecarlo, Sonora Latina, Metallon Brass Band i Valencia Brass Band. També ha compartit escenari amb importants artistes com Perico Sambeat, Jesús Santandreu, Ramón Cardó, Ximo Tébar, David Pastor, Jose Sibaja, Dani Miquel, Pep Botifarra, Presuntos Implicados, Carlos Baute, Francisco, Rosa López (OT), Niña Pastori i Pablo Alborán… Per finalitzar, com a solista internacional a l’any 2018 va començar una gira per Europa estrenant «Chocolat», composició que li va dedicar el seu amic compositor Carlos Pellicer i que també va interpretar al desembre del 2018 junt a la Societat Musical de La Llosa de Ranes, Raül Benavent i Esaú Borredà (percussionistes) a l’Auditori «Mestre Vicent Tortosa Terol».

La Societat Musical vos convida a assistir al concert i a que gaudiu amb nosaltres de la música en directe. Recordeu que l’entrada serà gratuïta fins completar l’aforament que marca la normativa actual i la mascareta serà obligatòria. Per finalitzar, volem agrair a l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i a la Fundació Sanganxa el seu suport per a dur a terme projectes com el que tindrem ocasió de gaudir.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: