Concert de Nadal

El proper diumenge 15 de desembre a les 17:00 a l’Auditori Municipal de la Llosa de Ranes tindrà lloc el ja tradicional Concert de Nadal.

En aquesta edició participaran la Banda Jove de la Societat Musical, el Cor de l’Escola Miguel Esparza, el pianista Pablo González i el Santa Ana Brass Quintet & Salva Bellver.

També comptarem amb la participació de Gaspar Angel Tortosa com a director i compositor invitat, donat que la Banda Jove interpreta la seva obra Estreno (Balada instrumental) i el seu pasdoble 75 Aniversario de los Andaluces.

Gaspar Ángel Tortosa Urrea va naixer a Villena (Alacant) l’any 1966.

És titulat Superior de Clarinet al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb el Catedràtic i Solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya Vicente Peñarrocha. Any 1988. Premi Extraordinari de Harmonia i Matrícula d’Honor de Contrapunt (pla d’estudis 66) al Conservatori Superior «Oscar Esplà» d’Alacant amb el Catedràtic D. Gregorio Jiménez. Anys 1992 i 1993. Ha realitzat cursos de Direcció a Cullera (València) amb el director Internacional José M. Cervera. Des 2017 és Titulat Superior en Composició, finalitzant els seus estudis amb Catedràtic de Composició de l’Conservatori Superior «Oscar Esplà» d’Alacant Sr. Manuel Més Devesa. Seguir llegint…

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: