Sense ningun ànim de lucre

Molts anys han passat i com sabeu, s’acosta el dia en el que la nostra Societat Musical commemorà els cent anys de la seua fundació. Per a aquest esdeveniment tant sols resta pràcticament un any i estem sabedors que la Societat ja s’ha posat en marxa en quant a la planificació per a la dita commemoració.

Bé, voldríem aprofitar aquestes línies per mostrar-vos uns moments, unes vivències i records. Ho fem amb documents fotogràfics que hem aportat a la Societat Musical, perquè entre “dirs i diretes” no ens constava que l’entitat disposara d’elles.

Corria l’any 1973 quan un grup d’amics i veïns de la població vam donar un pas endavant i ens vam presentar per formar la comissió de festes en honor als nostres patrons del poble.

Durant el transcórrer d’esdeveniments, reunions i presa de decisions, tota la comissió per unanimitat i amb la col·laboració de tot el poble es proposaren dur endavant la iniciativa de renovar la bandera de la Banda de música del poble, la qual ens representava allà on desfilava, oferia un concert o be participava en qualsevol festival al que era convidada.

I així que es va fer, no sense algunes “travetes” devingudes per l’època, tota la comissió de festers i festeres amb molt d’orgull van fer entrega de la nova Bandera a la Banda de la Societat Musical de la Llosa de Ranes en les Festes Patronals de setembre de 1973.

Els festers majors van ser En Santiago López Vidal i Na Mª del Carmen Delgado de Molina Pavia, presidia l’entitat En José Mª López, En Vicent Tortosa era el director, i com a abanderant va rebre la nova Bandera En Miguel Giner (El pigat).

I ja per acabar aquest escrit, com no podria ser d’altra manera, agrair a tota la gent que dona suport a aquesta Societat Musical,  a tots el músics actius i als que han estat temps enrere, als socis,  a les entitats, al consistori, als simpatitzants i col·laboradors desinteressats.

La Comissió de Festes de 1973

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: