II Concert de Solistes – Santa Cecília’19

El proper dissabte 30 de novembre, a les 19:00h i a l’Auditori Municipal, tindrà lloc el Concert Extraordinari de Santa Cecília “II Concert de Solistes”.

Flauta Solista ITZIAR GRAU TOMAS; Saxòfon Tenor Solista JOAN PALOP PALOP; Xilòfon Solista JAUME HUERTA LLEDÓ; Clarinet Solista JOSE CISCAR PLA; Saxòfon Soprà Solista SAMUEL FUENTES PARDO; Caixó Flamenc Solista SALVA BELLVER CASTRO; Guitarra Solista JOSEP EDUARD FERRUS TORRES i amb la participació del Tenor JOSE JAVIER VIUDES.

En el concert donarem la benvinguda als nous músics: Blanca Aparicio (oboè), Mireia Aznar (flauta), Vega Benet (trompa), Mireia Boscà (saxo),  Claudia Conca (clarinet), Albert Cucarella  (trompeta), Alfred Cucarella (trompeta),  Carmen Martínez (oboè), Claudia Martínez (flauta), Martina Pascual (flauta) i Vicent Tormo (flauta).

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: