Vos presentem als nous músics, Santa Cecília’19

Aquests són els 11 joves músics que passaran a formar part d’aquesta gran família que es la nostra Societat Musical i que seran presentats com a membres de la Banda “Gran”el proper dissabte 30 de novembre al Concert de Santa Cecília, el qual, tindrà lloc a les 19:00 a l’auditori municipal.

Diumenge 24 de novembre a les 12’15h tindrà lloc el passacarrer de recollida dels nous musics: Blanca Aparicio (oboè), Mireia Aznar (flauta), Vega Benet (trompa), Mireia Boscà (saxo),  Claudia Conca (clarinet), Albert Cucarella  (trompeta), Alfred Cucarella (trompeta),  Carmen Martínez (oboè), Claudia Martínez (flauta), Martina Pascual (flauta) i Vicent Tormo (flauta).

A les 13:30h missa en honor a Santa Cecilia a l’esglesia parroquial.

Enhorabona a ells i a les seues families!!!!!!!!!!

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: