La SM la Llosa de Ranes protagonista en el programa de ràdio de NBM

El programa començarà a les 10 del matí i serà fins les 12:00 de migdia.

El pròxim dissabte 13 d’abril la Societat Musical de La Llosa de Ranes serà protagonista del programa de ràdio «NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA» En ell es portaran a terme una sèrie d’entrevistes i actuacions de la Banda simfònica i dels alumnes de COR de la nostra escola de música. Els alumnes de cor interpretaran La Bella y la Bestia en directe i per a tots els oients d’aquesta nomenada cadena de ràdio especialitzada en bandes de música i que té cobertura mundial donat que també transmet en streamming.

http://la999.es/index.php

El programa s’emetrà en directe des de l’Auditori Municipal

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: