«Ens queden molts reptes per afrontar»

Amb l’arribada de la tardor i aquest any del fred, que es resistia a acompanyar-nos, tots els músics celebrem la festivitat de la nostra patrona Santa Cecília. Després d’un any de treball intens i profitós, venen uns dies de gaudir i compartir moments de convivència, esplai, esport, festa, germanor… això si, sense oblidar-nos de la Música.

Ara fa un any, encetàvem nou projecte amb el mestre Rafa Grau Vilar qui al front de la banda gran ens ha guiat per seguir fent molta i molt bona música, concerts preparats amb treball i dedicació que han fet gaudir al públic del nostre poble i als forasters que han vingut a escoltar-nos. Peces de gran qualitat que mai la banda havia interpretat: “El Olimpo de los Dioses”, “Xúquer”, “El Sacristán”…; peces per deleitar al públic: “Destellos del Alba”, “Sandpaper”, “Guillermo Tell”…; peces en les que hem acompanyat solistes moderns com David Pastor, clàssics com Jose Javier Viudes i Gemma Soler. També altres en les que acompanyarem als nostres solistes que demostraran la seua qualitat i el seu gran treball: Saúl Hostalet, Dionisio García, Darío Giner, Pau Gonzàlez i als alumnes de la nostra Escola de Música. Finalment altres per a solistes mestres especialistes: Àngel Serrano, Roberto Bodí, Bernardo Silva, Vicent Berbegal i el quintet de metall “Back to Brass”.

Santa Cecília’17

Però, a més, les formacions de base, Banda Infantil, dirigida per Dario Giner i Banda Juvenil, dirigida per Rafa Grau, s’han dinamitzat moltísim aquest any oferint-nos diversos festivals. La primera amb la SUM de l’Alcúdia de Crespins i la segona amb la SM “Lira Castellonera” i la SUM “Santa Cecília” de Caudete. Totes les activitats han estat molt motivadores per als educands que han gaudit de grans experiències humanes i musicals, a la vegada que els ha servit d’estímul per estudiar, preparar-se i millorar el seu nivell musical.

L’Escola de Música segueix treballant en silenci però sense pausa i fruit d’eixe treball a l’ombra, que és molt d’agraïr a tot el professorat, en estos dies la banda ingressarà a vuit nous músics. Daniela Císcar (flauta), Mariam Sanchis, Olga Esteve i Carla Pitarch (clarinets), Gabriel Navalón, Aimar Penadés i Àlvaro Arenas (trombó) a més de Javier Montell (bombardí) venen amb il·lussió a incrementar en quantitat i qualitat la nostra banda. A ells i a les seues famílies la més sincera felicitació per incorporar-se a la nostra família. Vos desitgem que passeu molt de temps entre nosaltres perquè això serà sinònim de gaudir de fer música i de les magnífiques relacions personals que possibilita una Stat Musical a cadascú dels seus individus.

Per finalitzar, un any més vull agraïr a tots els meus companys músics, a la gent que tenim al voltant i que tant ens ajuda i per suposat a les nostres famílies el treball, el suport i la comprensió. Avui en dia en aquest món tan consumista i materialista, es difícil d’entendre com un grup de persones som capaços de posar del nostre temps per fer funcionar una entitat, quasi centenària, simplement a canvi de la satisfacció personal, el plaer de fer música o el pensament en possibilitar un espai educatiu de qualitat per als més menuts (futur del nostre poble). Vos demane que seguim sumant i aportant el màxim possible dins de les nostres possibilitats, ens queden molts reptes per afrontar que amb il·lusió i unió a ben segur que ens permeten gaudir i fer que siguen inoblidables.

Una forta abraçada i molt bona festa de Santa Cecília!

 

 

J.JAVIER CARRERES MONTELL

President 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: